fbpx

Marknadsföring för ditt företag

Här får du hjälp med allt från hemsida, sociala medier, mailutskick och kampanjer till logotyp och grafisk form.

Att hantera alla de kanaler som den digitala världen erbjuder är inte lätt. Speciellt inte som företagare då du troligen har mängder av andra uppgifter som behöver göras. Samtidigt är det viktigt att få in fler kunder och bygga upp företagets varumärke för att nå dina mål med verksamheten. Det är här Odd kommer in och kan hjälpa dig.

Vi vet hur värdefull din tid är och vilken framgång du kan nå med en bra digital strategi. Du gör det du är bra på och Odd ordnar resten. Är det så att du vill kunna göra vissa delar på egen hand? Då håller vi gärna en utbildning och lär dig det du behöver. Annars är det bara att maila så löser vi det åt dig.

Hemsidan är basen

Hemsidan är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Därför är det viktigt att den först kommer på plats. Ibland kan det räcka med ett digitalt visitkort till att börja med. Och ibland är det viktigt att direkt komma igång med en lite större hemsida. Detta beror helt på vad ditt mål är. Tillsammans tar vi reda på vad som blir bäst för dig och din verksamhet. Hur kan en hemsida hjälpa dig?

Fler besökare som blir kunder

Med hjälp av mailutskick, sociala medier, sökmotorer, annonsering och andra kanaler runt om kan vi dra trafik till hemsidan. På så vis får du fler besökare som i nästa steg kan bli dina kunder. Men då gäller det att locka rätt besökare och se till att dessa kringliggande kanaler används på bästa sätt. Många kan få lite lätt ångest över att vara aktiva i sociala medier. De vet inte vad de ska skriva och börjar lätt tvivla på sin egen roll… vill någon verkligen läsa om detta? Och är inte Facebook mest för privatpersoner? Här hjälper vi dig att skapa en plan, för just dig. Så du vet vilka kanaler du ska använda, vad du ska skriva och när.

Varumärkesdesign

Är du dessutom nystartad eller i behov av ett omtag så ser vi över logotyp, grafisk profil och hjälper till med bra texter som är anpassade för de olika kanalerna. Vi hjälper dig att få ihop helheten. Hur ska ditt varumärke se ut, kännas och upplevas?

Prenumerera på marknadsföringstipsMarknadsföringstips direkt till din mailkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.