Skip to main content

Var mår er verksamhet
bäst av att synas?

Vi hjälper er att skapa en egen marknadsföringskarta och en plan på vilka kanaler ni bör satsa på. Vi ordnar allt från webbplats, sociala medier, mailutskick och trycksaker till logotyp och grafisk form.

Att hantera alla de kanaler som företag behöver synas på idag är inte lätt. Det är inte bara budskapet och designen utan flera olika plattformar att lära sig och allt ska vara enhetligt. Fler kunder ska in och ni ska finnas tillgängliga för de befintliga. Företagets varumärke ska byggas upp och kanske ska det anställas ny personal. Vi finns här som en extern resurs och hjälper er med det ni behöver inom er kommunikation och marknadsföring. Vill ni sköta vissa delar på egen hand men behöver utbildning eller rådgivning så ordnar vi det. 

Marknadsföringskartan

Nätverka

Våra anställda har en viktig roll i företagets kommunikation utåt. Alla behöver bra verktyg för att sprida rätt budskap. Se till så alla är förberedda och har en bra pitch. 

En karta av var ett varumärke bäst syns

Allt börjar med varumärket och grafiska profilen

Oavsett om ni är nystartade eller har funnits i många år så är det viktigt att börja med er varumärkesdesign. Vad står ni för? Hur ska ert varumärke kännas och uppfattas? Detta behöver vi ha med oss i allt. Det är det som är grunden till all er kommunikation och marknadsföring. Finns det en plan för detta kommer många beslut framåt bli så mycket enklare.

Ni behöver texter och värdeord som beskriver ert varumärke, det behövs en logotyp med grafisk profil och passande bilder. Med detta som grund kan vi sen skapa allt från webbplats, sociala medier, mailutskick, kampanjer mm. Vi ser till att det blir en bra helhet.

Webbplatsen är basen i er marknadsföring

Webbplatsen är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Därför är det viktigt att den först kommer på plats. Ibland kan det räcka med ett digitalt visitkort till att börja med. Och ibland är det viktigt att direkt komma igång med en lite större webbplats. Detta beror helt på vad företagets mål är. Tillsammans tar vi reda på vad som blir den bästa lösningen.

Fler besökare som blir kunder

Med hjälp av mailutskick, sociala medier, sökmotorer, annonsering och andra kanaler runt om kan vi dra trafik till webbplatsen. På så vis får ni fler besökare som i nästa steg kan bli kunder. Men då gäller det att locka rätt besökare och se till att dessa kringliggande kanaler används på bästa sätt. Många kan få lite lätt ångest över att vara aktiva i sociala medier. De vet inte vad de ska skriva och börjar lätt tvivla på sin egen roll… ”vill någon verkligen läsa om detta? Är inte Facebook mest för privatpersoner? Måste vi dansa på Tik Tok?” Här hjälper vi er att skapa en plan så ni vet vilka kanaler som ska användas och vad för typ av innehåll som ska delas där.

En extern marknadsavdelning

Ibland görs det enbart en webbplats eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Ni väljer att göra det ni är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna. Vi har kunder som vi hjälper varje vecka och vi har kunder som vi hjälper ett par gånger om året. Du hör av dig när du behöver oss eller skriver ett avtal där vi kontinuerligt håller i vissa delar.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

   Sofia Mårdh, Devolut
  • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

   Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
  • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

   TopWork
  • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

   Stina, LogoIT
  • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

   Kristian Dahlin, VD, Ikonett
  • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

   Adam Östergren, YoSab
  • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

   Psykolog Henric Hagelberg
  • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

   Zainab, Tandstudio Malmö