fbpx

Vi hjälper dig och företaget med marknadsföringen

ALLT FRÅN HEMSIDA, SOCIALA MEDIER, MAILUTSKICK OCH trycksaker TILL LOGOTYP OCH GRAFISK FORM.

Att hantera alla de kanaler som företag behöver synas på idag är inte lätt. Det är inte bara budskapet och designen utan flera olika plattformar att lära sig och allt ska vara enhetligt. Fler kunder ska in och ni ska finnas tillgängliga för de befintliga. Företagets varumärket ska byggas upp och kanske ska det anställas ny personal. Vi finns här som en extern resurs och hjälper er med det ni behöver inom marknadsföring. Vill ni sköta vissa delar på egen hand men behöver utbildning eller rådgivning så ordnar vi det. 

Marknadsföringskartan

Hemsidan är basen

Hemsidan är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Därför är det viktigt att den först kommer på plats. Ibland kan det räcka med ett digitalt visitkort till att börja med. Och ibland är det viktigt att direkt komma igång med en lite större hemsida. Detta beror helt på vad företagets mål är. Tillsammans tar vi reda på vad som blir den bästa lösningen.

Fler besökare som blir kunder

Med hjälp av mailutskick, sociala medier, sökmotorer, annonsering och andra kanaler runt om kan vi dra trafik till hemsidan. På så vis får ni fler besökare som i nästa steg kan bli kunder. Men då gäller det att locka rätt besökare och se till att dessa kringliggande kanaler används på bästa sätt. Många kan få lite lätt ångest över att vara aktiva i sociala medier. De vet inte vad de ska skriva och börjar lätt tvivla på sin egen roll… vill någon verkligen läsa om detta? Och är inte Facebook mest för privatpersoner? Här hjälper vi er att skapa en plan så ni vet vilka kanaler som ska användas och vad för typ av innehåll som ska delas där.

Varumärkesdesign

Är företaget dessutom nystartat eller i behov av ett omtag så ser vi över logotyp, grafisk profil och hjälper till med bra texter som är anpassade för de olika kanalerna. Vi ser till att det blir en bra helhet.

En extern marknadsavdelning

Ibland görs det enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete där Odd blir som en extern marknadsavdelning. Ni väljer att göra det ni är bra på och Odd stöttar upp eller helt tar hand om övriga delar. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna. Vi har kunder som vi hjälper varje vecka och vi har kunder som vi hjälper ett par gånger om året. Du hör av dig när du behöver oss eller skriver ett avtal där vi kontinuerligt håller i vissa delar.

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss och berättar mer    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

    [sourceurl thesource]