Skip to main content

Sociala medier
– nå fler och bygg varumärke

Vi hjälper er med allt från strategi, utbildning, kampanjer och mallar.

Nå ut på kanaler som Instagram, LinkedIn och Pinterest

Sociala medier är ett av de mest effektiva verktygen för att synas, sälja och bygga varumärke. Genom att finnas där och dela med er av tips, inspiration och kunskap paketerat på ett smart sätt kan ni få en enorm spridning och långsiktiga säljkanaler.

Vi hjälper er att få till en strategi för innehållet och att ert varumärket är med i allt från bild, text och hashtags till hur ni bemöter era följare.

 • Nina lyckades verkligen förmedla sin kunskap om sociala medier på ett pedagogiskt och roligt sätt! Det satte igång tankeverksamheten och gav inspiration till att bli vassare i sin kommunikation. Tack igen!

  Rebecka Wikström, Länsstyrelsen i Kronobergs län
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt AquaDrip
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt Mobilriket
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt Flano
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt Jacobssons
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt Jacobssons
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt Jacobssons
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt Jacobssons
  • Mobiltelefoner med Instagram exempel i händelser, flödet och inlägg åt Jacobssons

  Våra tjänster inom sociala medier

  Rådgivning – ställ alla frågor du vill

  Boka en rådgivningstimme med oss och ställ alla frågor du vill inom sociala medier eller marknadsföring i stort. Vi kan kika på det upplägg ni har idag och komma med tips och inspiration. Eller om ni är helt nya när det gäller sociala medier så kan vi guida er rätt. Läs mer och boka rådgivning här

  ”Odd har inte bara förstått mig utan också utmanat och kommit med grymma förslag på lösningar så att THORA´s har fått det uttryck jag önskade. Affärsmässigt, hållbart och passionerat. Tack för att ni hjälpt mig att göra världen lite snällare och lite vackrare.” Katarina Viebke ägare THORA´s

  Inspirationsguide / strategi till Instagram

  Vi skapar en guide med förslag på allt från innehåll, färger, bildmanér, hashtags och mängder med tips och inspiration. Allt serveras i ett snygg 16-sidig häfte. Den som sköter kanalen får en färdig strategi att följa. Mycket uppskattad! Alla canvamallar ingår.

  ”Inspirationsguiden var väldigt bra, relevant och innehållsrik! Bra att kunna titta tillbaka i om man känner att man tappar tråden eller saknar inspiration.” Maja Sjöberg, Möbelriket

  Läs mer om inspirationsguiden här

  Bildmallar i Canva

  Att skapa snygga bilder till alla företagets kanaler kan vara väldigt svårt utan ett bra program och rutiner för hur. Vi introducerar dig till Canva där du enkelt kan skapa bilder till både hemsida, sociala medier, trycksaker med mera. Vi lär dig att lägga text och logga på bilderna och skapa en egen bildstrategi.

  Vi kan även göra färdiga mallar till dig som du kan återanvända för att skapa egna bilder. Vi utgår då från er grafiska profil så det blir snyggt och enhetligt.

  Strategi LinkedIn

  Vi hjälper dig och företaget att reda ut hur ni på bästa sätt kan använda kanalen för att bygga varumärke, nätverka, hitta fler kunder och medarbetare. Vi kan även ta fram en strategi för hur era medarbetare kan hjälpa företaget att nå ut och motivera dem till varför de bör använda kanalen. Vi hjälper dem att hitta en egen nytta för att sen med teamwork kunna hjälpa företaget framåt.

  Strategi Pinterest

  Pinterest är en kanal många glömmer. Det räknas som ett socialt medie men är egentligen som en sökmotor där många köpstarka svenskar dagligen söker efter tips och inspiration. Vi hjälper er att sätta upp en strategi för Pinterest för att bygga varumärket och sälja mer.

  Kurser i sociala medier

  Nina håller i både kurser och föreläsningar, du hittar mer information här, www.ninamoller.se/kurser

  ”Så himla bra med tips! Vill ha mer! Inser att det också finns så mycket mer att lära. En bra inblick i alla delar och väldigt sugen på att fördjupa sig i alla.” Linda Himsel, Linda Himsel Photography
  • Det är ett nöje att samarbeta med Odd som lyhört och med den där extra frågan och förslaget ser till att resultatet blir extra bra. Så tacksam för ett proffsigt material!

   Sofia Mårdh, Devolut
  • Vi har upplevt Odd som mycket kunniga, professionella och flexibla. Vi är jättenöjda med samarbetet – och framför allt med resultatet!

   Karin Berg, HR-kommunikatör VTD
  • Vi är stolta över att lansera en ny uppdaterad, lätthanterlig och modern hemsida. Odd har lagt ner mycket energi för att få hemsidan precis så som vi vill ha den och vi är supernöjda, TACK!

   TopWork
  • Stort tack för all hjälp och ett supertrevligt bemötande.

   Stina, LogoIT
  • Vi fick en hemsida med ett tydligt och unikt formspråk och vi kan varmt rekommendera Odd till alla som söker något som är lite mer personligt och eget.

   Kristian Dahlin, VD, Ikonett
  • Nina och hennes kolleger visar prov på kunskap och engagemang och vi på YoSab är mer än nöjda med arbetet som de gjort för oss.

   Adam Östergren, YoSab
  • Tack för väldigt bra och proffsig hjälp. Ni visade mig ”allt” jag behöver veta och var väldigt lyhörda och service-minded.

   Psykolog Henric Hagelberg
  • Hemsidan blev mycket mycket fin, överträffade mina förväntningar. Blir så glad när alla andra som besöker hemsidan beundrar den!

   Zainab, Tandstudio Malmö

   Intresserad? Hör av dig och berätta mer om vad du behöver hjälp med.

   Tel.
   E-post

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.