Sociala medier

Varför ska ditt företag finnas på sociala medier?

Sociala medier är idag ett av det mest effektiva verktyget för att bygga varumärke, skapa en relation med din målgrupp och att driva trafik till hemsidan. Men i grund och botten handlar det om att det är där dina kunder finns. 81% av svenska befolkningen, 8-55 år, använde under 2017 sociala medier (Källa: Svenskarna och internet 2016). 74% använde Facebook.

Det räcker däremot inte att bara dra igång ett företagskonto på exempelvis Facebook och lite då och då skapa ett inlägg. Det krävs en plan för vem du vill nå, vilka kanaler du ska använda, vilket innehåll som ska publiceras och när.

Kostar inget mer än din tid

Det som gör sociala medier extra bra för mindre företag är att det inte kostar något, förutom din tid. Och vi vet hur värdefull din tid är. Därför är det viktigt att ta fram en strategi så du arbetar mer fokuserat och målinriktat.

Bygg varumärke och sälj

Som företag kan du inte bestämma vem som tar del av ditt innehåll på webben men du kan locka en viss typ av publik genom valet av kanaler och innehåll.

Sociala medier hjälper dig att långsiktigt bygga upp ditt varumärke samt ger mer trafik till hemsidan. Så svaret är enkelt; ditt företag bör finnas på sociala medier för att skapa affärer, både idag och imorgon.

Så här kan vi hjälpa dig med sociala medier

  • Ta fram en strategi för val av kanaler och innehåll
  • Planering och schemaläggning av inlägg
  • Bilder och text för sociala medier
  • Annonsering och kampanjer
  • Utbildning inom det du behöver för att kunna arbeta med dina kanaler.

 

Priser och offert

Hör av dig för mer information, riktpris eller offert.

Odd Kommunikation AB
Videum Science Park
Framtidsvägen 10A, 351 96 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Boka tid för rådgivning
Vår Policy

             

Varukorg