Sociala medier

Varför ska ditt företag finnas på sociala medier?

Sociala medier är idag det mest effektiva sättet att bygga en relation med din målgrupp och att driva trafik till hemsidan. Men i grund och botten handlar det om att det är där dina kunder finns. 77% av internetanvändarna i Sverige använde under 2016 sociala medier (Källa: Svenskarna och internet 2016).

Det räcker däremot inte att bara dra igång ett företagskonto på exempelvis Facebook och lite då och då skapa ett inlägg. Det krävs en plan för vilka kanaler du ska använda, vilket innehåll som ska publiceras och när.

Kostar inget mer än din tid

Det som gör sociala medier extra bra för mindre företag är att det inte kostar något, förutom en del av din tid. Vi vet hur värdefull din tid är och även här kan en plan hjälpa dig så du kan arbeta mer effektivt, utan att det tar onödigt mycket tid. Så låt oss hjälpa dig att skapa en strategi för din närvaro i sociala medier.

Bygg varumärke och sälj

Som företag kan du inte bestämma vem som tar del av ditt innehåll på webben men du kan locka en viss typ av publik genom valet av kanaler och innehåll. Sociala medier hjälper dig att långsiktigt bygga upp ditt varumärke samt ger mer trafik till hemsidan. Så svaret är enkelt; ditt företag bör finnas på sociala medier för att skapa affärer, både idag och imorgon.

Priser och offert

Kontakta oss för att få ett riktpris eller en offert. Boka gärna en tid så bjuder vi på kaffe och pratar idéer kring din hemsida, trycksaker eller webbkampanj.

Odd Kommunikation AB
Västergatan 7, 352 31 Växjö
0470 - 286 00
hej@odd.se

         

Varukorg