Skip to main content

Webbplats, trycksaker och sociala medier till SFF

Svensk FöretagsFörmedling, nedan kallad SFF, hjälper dig om du vill köpa eller sälja ett företag eller en fastighet. De hittar rätt köpare respektive säljare och hjälper till i hela processen. Vi har sedan ett par år tillbaka samarbetat med SFF och hjälpt dem med bland annat en ny webbplats, deras DR-utskick som går ut till företag i större delen av Sverige, en inspirationsguide till deras sociala medier, visitkort mm. Vi finns här som en extern resurs och hjälper löpande till med uppdateringar och att stötta i det de behöver hjälp med.

Grafisk profil

SFF hade en grafisk profil när de kom till oss. Vi har utgått från den och förädlat den något och sett till så alla kanaler följer samma design, färger och typsnitt. En snygg helhet som hänger ihop.

Webbplats i WordPress

Deras webbplats är skapad i WordPress. De önskade en ny uppfräschad webbplats med möjlighet att enkelt själva kunna uppdatera. Vi skapade en design efter deras grafiska profil och byggde upp en mer modern lösning. Webbplatsen är dessutom kopplad till deras CRM-system så den automatiskt uppdateras när de lägger upp nya objekt, nyheter och referenser i deras CRM.

Inspirationsguide sociala medier

Inspirationsguiden är en broschyr vi tar fram, unik för varje kund, där vi ger förslag på en strategi och visar hur företaget kan använda en viss kanal. För SFF blev det LinkedIn som är deras huvudkanal när det gäller sociala medier. Vi visar i guiden hur de kan använda kanalen både vad gäller innehåll och utseende. De fick även med sig mallar i Canva så de enkelt kan skapa egna bilder efter dessa mallarna.

DR-utskick

SFF skickar regelbundet direktutskick till företag som kan tänkas vara intresserade av deras tjänster. Vi tog fram ett helt nytt koncept med en folder, tryckta kuvert och variabeltryck för både delar i foldern och på kuvertet. Vi tog fram ett nytt papper som speglar varumärket på rätt sätt. Detta används även på deras nya visitkort som så klart matchar foldern.

Citat från kund

”När vi skulle göra en ny hemsida fick vi olika förslag på marknadsbyråer från personliga kontakter. Det stod mellan Odd och en större byrå. Vi har haft tidigare erfarenheter med större byråer där vi ofta kände oss som en i mängden. Denna gången ville vi bygga en personlig kontakt med byrån och sökte därför ett mindre företag. Kontakten mellan oss på SFF och Odd har varit väldigt öppen och vi har alltid haft bra återkoppling. Det största bidraget till vår verksamhet har varit att skapa igenkänning och bygga på vårt varumärke. Vårt mål har inte varit att växa utan mer pågående skapa marknadsmaterial som skapar kännedom och stärker vårt varumärke.”
Lena Hermansson, SFF