fbpx

Lär dig något nytt

För dig som vill jobba med marknadsföringen på egen hand bjuder vi på mängder med tips och inspiration genom rådgivning, föreläsningar, poddavsnitt, artiklar i vår blogg och vårt populära mailutskick med marknadsföringstips.

Prenumerera på marknadsföringstips, helt gratis!

Det kan handla om allt från sociala medier, hemsidor och grafiska profil till strategi och kampanjer. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med lite mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part.

FÅ TIPS, INSPIRATION OCH MÖJLIGHET ATT BOLLA DINA TANKAR MED EN MARKNADSFÖRARE

På ett rådgivningsmöte får du tips och inspiration samt en utomstående att utbyta idéer med. Ta chansen att få ny input på din marknadsföring. Vart mår din verksamhet bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen? Frågorna är ofta många.

Föreläsning och utbildning

Behöver du en föreläsare som kommer och pratar om marknadsföring, sociala medier eller digital marknadsföring i stort? Välkommen att kontakta Nina på nina@odd.se eller läs mer här.

Vi arrangerar även egna föreläsningar och webbinar som du kan boka här via vår webbplats. Och ibland samarbetar vi med organisationer som Trygghetsrådet och ALMI, håll utkik i deras utbud.

Välkommen till en Odd podd

Vill du får tips, inspiration och ta del av våra erfarenheter vad gäller marknadföring? Välkommen till en Odd Podd med Nina Möller. 

Podden finns där de flesta poddar finns som exempelvis på Spotify →