fbpx

Lär dig något nytt

Vi finns här och stöttar dig i ditt arbete. Vi bjuder på mängder med tips och inspiration genom rådgivning, artiklar i bloggen och vårt populära mailutskick med tips.

Prenumerera på marknadsföringstips, helt gratis!

Det kan handla om allt från sociala medier, hemsidor och grafiska profil till strategi och kampanjer. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med lite mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part.

FÅ TIPS, INSPIRATION OCH MÖJLIGHET ATT BOLLA DINA TANKAR MED EN MARKNADSFÖRARE

På ett rådgivningsmöte får du tips och inspiration samt en utomstående att utbyta idéer med. Ta chansen att få ny input på din marknadsföring. Vart mår din verksamhet bäst av att synas? Vilka kanaler ska ni satsa på? Är sociala medier något för er? Hur kan hemsidan sälja mer? Hur får ni ihop den grafiska profilen? Frågorna är ofta många.

Föreläsning och utbildning

Behöver du en föreläsare som kommer och pratar om marknadsföring, sociala medier eller digital marknadsföring i stort? Välkommen att kontakta Nina på nina@odd.se eller läs mer här.

Vi arrangerar även egna utbildningar och samarbetar med organisationer som Trygghetsrådet och ALMI, håll utkik i deras utbud.

Prenumerera på marknadsföringstips

Leverans från mig direkt till din inkorg

Lär dig mer om sociala medier, hemsidor, trycksaker, kampanjer med mera. Praktiska tips du kan implementera direkt varvas med mer övergripande frågor för att väcka tankar och idéer.